Nieuws

20-11-2021

Grote Club Actie boekjes uiterlijk op 28 november inleveren

Grote Club Actie boekjes uiterlijk op 28 november inleveren

De Grote Club Actie is heel belangrijk voor FDO want met de opbrengst kunnen we nieuwe materialen kopen en de contributie laag houden.

 

De Grote Club Actie loop alweer op zijn eind.

Tot nu toe zijn er 1370 loten verkocht, de meeste online met de QR codes op de boekjes en een paar ingeleverde boekjes, dat ziet er goed uit!

Maar dat kan nog veel meer worden: er moeten nog veel boekjes ingeleverd worden bij de trainers.

 

 

Wie wordt de beste lotenverkoper?

Het wordt spannend!

 

Dus probeer nog een paar loten te verkopen en vergeet niet om JE BOEKJE IN TE LEVEREN BIJ JE TRAINER UITERLIJK OP 28 NOVEMBER!!!

 

 

 

 

 

 

01-12-2015

Juryleden

Elke club is verplicht om juryleden te leveren bij de wedstrijden. Het is dus belangrijk dat we genoeg juryleden hebben. Het zou fijn zijn als er nieuwe juryleden bij komen.

Hoe meer juryleden hoe beter.

Als u ook interesse heeft om een jurycursus te volgen kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@gvfdo.nl

06-09-2009

Vrijwilligers

Onze vereniging blijft Fit door Vrijwilligers. We hebben op dit moment mensen nodig voor: jureren rayonwedstrijden (hiervoor moet eerst een opleiding worden gevolgd), bestuur (onderlinge taakverdeling afhankelijk van belangstelling en mogelijkheden), organisatie onderlinge wedstrijd of het bijwonen van vergaderingen van de KNGU. Maar ook als u incidenteel eens iets op u wilt nemen, bent u van harte welkom.

 

Als u belangstelling hebt of meer wil weten, mail dan naar info@gvfdo.nl

 

Zeker versterking van het bestuur is al langere tijd dringend gewenst. U kunt natuurlijk altijd eerst een keertje komen kijken, om enig inzicht te krijgen in wat we doen. We komen ongeveer eens in de 6 weken bij elkaar, daarnaast kost het u gemiddeld nog 1 dagdeel per week.

 

Met voldoende steun blijft het voor iedereen leuk om de vereniging in stand te houden.