Nieuws

16-03-2021

De Grote Club Actie start op 18 september

De Grote Club Actie start op 18 september

De Grote Club Actie gaat weer van start. Heel belangrijk voor FDO want met de opbrengst kunnen we nieuwe materialen kopen en de contributie laag houden.

 

  Net als vorig jaar zijn er twee mogelijkheden om loten te verkopen:

    -  Met het vertrouwde papieren verkoopboekje: hierin vullen mensen die een lot van je willen kopen hun gegevens in en het aantal loten dat ze willen kopen

    -  Met een QR code die je kunt laten scannen, of die je op kunt sturen naar familie en vrienden

 

Alle deelnemers aan de turnlessen krijgen deze week van hun trainer een eigen verkoopboekje, met daarop je eigen QR code. De QR code werkt pas vanaf zaterdag 18 september

Op zaterdag 18 september krijg je ook een mail met een link en inlogcode voor je eigen verkoop webpagina.

Hierop kun je zien hoeveel loten je hebt verkocht.

 

In de peuter en kleuter groepen en bij de volwassenen delen we geen boekjes uit. Maar als leden van die groepen toch graag meedoen, stuur ons dan een mailtje en dan maken we alsnog een webpagina en QR code voor jullie aan.

 

 

25-02-2017

Parkeren Caland Sporthal in West

Beste Sporters,

Graag even jullie aandacht voor het volgende.
Er wordt al langere periode fout geparkeerd op de stoepen rondom de sporthal. Dit veroorzaakt regelmatig overlast en hinder voor buurtbewoners. En wij hebben hier inmiddels diverse klachten over ontvangen.

Uit gesprekken met fout parkeerders blijkt dat niet iedereen voldoende op de hoogte is van de parkeermogelijkheden in de parkeergarage onder de sporthal.
De eerste twee uur in de parkeergarage zijn gratis en daarna zijn de kosten € 1,- per 30 minuten.

Handhaving en politie hebben aangegeven vaker (lees dagelijks) te gaan controleren. Ernstige foutparkeerders worden zoveel als mogelijk bekeurd en deze boete bedraagt € 90,-.

Met vriendelijke groet,

Sportcentrum Caland

01-12-2015

Juryleden

Elke club is verplicht om juryleden te leveren bij de wedstrijden. Het is dus belangrijk dat we genoeg juryleden hebben. Het zou fijn zijn als er nieuwe juryleden bij komen.

Hoe meer juryleden hoe beter.

Als u ook interesse heeft om een jurycursus te volgen kunt u zich aanmelden door een mailtje te sturen naar info@gvfdo.nl

06-09-2009

Vrijwilligers

Onze vereniging blijft Fit door Vrijwilligers. We hebben op dit moment mensen nodig voor: jureren rayonwedstrijden (hiervoor moet eerst een opleiding worden gevolgd), bestuur (onderlinge taakverdeling afhankelijk van belangstelling en mogelijkheden), organisatie onderlinge wedstrijd of het bijwonen van vergaderingen van de KNGU. Maar ook als u incidenteel eens iets op u wilt nemen, bent u van harte welkom.

 

Als u belangstelling hebt of meer wil weten, mail dan naar info@gvfdo.nl

 

Zeker versterking van het bestuur is al langere tijd dringend gewenst. U kunt natuurlijk altijd eerst een keertje komen kijken, om enig inzicht te krijgen in wat we doen. We komen ongeveer eens in de 6 weken bij elkaar, daarnaast kost het u gemiddeld nog 1 dagdeel per week.

 

Met voldoende steun blijft het voor iedereen leuk om de vereniging in stand te houden.